Blog

miluju tě péto

08.12.2012 13:28

 

  • S něčím se Ti svěřuji, šíleně Tě miluji. Ty jsi má láska největší, můj medvídek nejsladší. Jen Tebe ve svém srdci mám, jen na Tebe myslívám. Ať je den či tmavá noc, chybíš mi lásko moc a moc. Slova tyto na paměti měj a v srdci si je uchovej.

     


  • Myslím to vážně, ač Ty se toho bojíš, myslím to vážně, ač život nás dva dvojí. Asi jsem blázen a stěží Ti kdy povím, že miluji Tě moc, že jsi můj den i noc. Že jsi má potrava i voda, že jsi můj vzduch a srdce ti chci podat, bez ostychu a až se nikdo nebude dívat, budu tě objímat, hladit a líbat a do ouška Ti šeptat věci hezký, třeba že jsi moje velký štěstí.

pro mého miláčka pétulku

08.12.2012 13:16

 


  • Chtěla bych s tebou být, jako v pohádce se mít. Jako princ a princezna, co je tak líbezná. Chtěla bych být ve tvém objetí, být s tebou až do konce století. Čím dál víc tě miluju, za všechno moc ti děkuju

 


  • Chtěla bych říct celému světu jak moc Tě miluji, jak moc pro mě náš vztah znamená. Nikdy nebudu milovat nikoho jiného než jen Tebe.

 


 



  • V ten den, kdy jsem Tě poznal, jsem pochopil, že jsi ten pravý. V tu chvíli jsem zjistil, že přestavu dokonalého života si nedokážu uvědomit bez Tebe a vím, že ty jsi ten nejdůležitější v mém životě! Bez Tvého obětí, doteku, polibku a lásky ke mně se nedá žít.


  • Jsem snílek,blázen a cvok... snad i trochu potvurka. Život mě občas děsí a nevím co od něj čekat, stejně jsem na tom i s láskou. Občas mám pocit, že nevím co chci a ani co jsem vlastně zač, ale jedno vím naprosto jistě... MILUJI TĚ z celého srdce...


    • Stýská se mi po Tvých hebkých rukou, po pohlazení jak to umíš jen Ty. Stýská se mi po Tvých modrých očích, jak dvě studánky, které nikdy nevyschnou. Stýská se mi po Tvých žhavých polibcích, které mě vždy rozhoří. Stýská se mi po Tvých zamilovaných pohledech, které řeknou víc než tisíc slov. Stýská se mi každý den i každou noc. Myslím na tebe a moc se těším až budeš vedle mě.

     

sny holek!!!

06.12.2012 15:45

Sny holek.. =*

► Polibek v dešti ♥
►Že dostanou velký, vášnivý polibek přitlačené ke zdi ♥
►Že je kluk při objetí bude držet co nejdéle ♥
►Kluk šeptající jim do ucha: ,,Miluji tě ". ♥
►Když pláče, jejich kluk je políbí i na jejich slzy ♥
►Mít na sobě jeho mikinu a dýchat jeho vůni ♥ 
►Romantika při svíčkách
►sladká a hlavně pravdivá sluvka šeptaním do ouška

:))))

06.12.2012 15:43

Ten, co ti ráno napíše smsku: Jakpak jsi se vyspinkala Beruško?♥
-Ten, co ti řekne že jsi krásná i když máš na sobě tepláky a nejsi namalovaná.♥
-Ten, co tě svým kamarádům představí se slovy: Tak to je moje princezna.♥
-Ten, co ti řekne, že máš nejkrásnější oči na světě.♥
-Ten, co ví, kdy máš špatnou náladu a pokusí se ti ji zlepšit.♥

-Ten, co ti před všemi dokáže říct: Miluji Tě!♥
-Ten, co kvůli tobě vynechá odpolední kino s kamarády jen aby tě mohl vidět.♥
-Ten, co tě obejme a dá tu nejsladší pusu na světě.♥
-Ten, který tě má prostě rád takovou, jaká jsi. .♥
. . TEN TI ZA TO STOJÍ . . :)Takovej kluk ti opravdu za to stojí!!!

já a něco o mě

01.12.2012 15:44

Byla jsem zamilovaná do jednoho kluka,se kterým jsem chodila jenže sem sním nebyla štastná.Hodně mi ubližoval a já sním byla moc neštastná.Byla jsem neštastná ,když jsem sním chodila,ale také jsem byla neštastná ikdyž jsem byla bezněj.Já ho milovala natolik že jsem ho nechala aby mi tolik ubližoval.Sem ráda že sem se konečně odhodlala se sním rozejít.Pochopila jsem že sním bych měla skaženej celej život ,ikdyž jsem se sním rozešla tak jsem sice měsíc vkuse plakala a trápila se nevycházela jsem ani ven ve škole jsem nevnímala učení.Jediná věc na kterou jsem myslela byl právě on.Co stoho nic bych ze života neměla kdyby jsem sním zůstala.a asi po 3 měsících co jsem sním už nebyla mi se objevil v mím životě človíček do kterého jsem se zamilovala a jsem konečně štastná.!!!!Ten kluk mi zmenil celej můj život a sem sním ta nejštastnější holka na světě.Jenže sice sem sním štastná a milujuho a všechno ale furt mě otravuje te můj  bejvalej píše mi vyhrožoval mi dost dlouho a sprostě nadával a tět mi píše ,tak že mě miluje a jak mě chce spátky a nechce mi dát pokoj !!!!Pročč nedokáže pochopit že mám ráda někoho jinýho a jsem sním moc štastná ???? proč???proč zrovna já????

 

Štítky